Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής από μονοκατοικία στο Αηδονοχώρι Κόνιτσας Ιωαννίνων

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης – κλοπής από μονοκατοικία στο Αηδονοχώρι Ιωαννίνων και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αλλοδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε διάρρηξη - κλοπή, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα 11-05-2020 έως 05-06-2020 σε υπόγειο χώρο μονοκατοικίας στο Αηδονοχώρι Ιωαννίνων, απ’ όπου αφαιρέθηκαν εργαλεία και τρόφιμα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.



Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα αλλοδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (17-06-2020) αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας αλλοδαπός φυγόποινος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν οι παρακάτω καταδικαστικές αποφάσεις:

απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης (3) ετών για αντίσταση,

απόφαση Β΄ Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης (1) έτους και (2) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ για ψευδή ανώμοτη κατάθεση,

απόφαση του Β΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης (30) ημερών για εξύβριση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη σήμερα (18-06-2020) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, ημεδαπός, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (7,2) γραμμαρίων.