Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από φορτηγό αυτοκίνητο σε περιοχή του Αμμότοπου Άρτας


Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή χρηματικού ποσού από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που έγινε σε περιοχή του Αμμότοπου Άρτας και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος, πρωινές ώρες της 18-06-2020 στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δύο μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθησαν, χθες (20-06-2020) το βράδυ στο 8ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας (περιοχή Ροδοτόπι Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, ως οδηγός και συνοδηγός, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της χώρας δύο αλλοδαπούς (άνδρα – γυναίκα), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των -1.400- ευρώ,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά,
  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.