Άμεση σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή από κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων

Συνελήφθησαν, σήμερα (23-06-2020) μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στην πόλη των Ιωαννίνων, οι δύο ημεδαποί διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αλκοολούχα ποτά.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα στην πόλη των Ιωαννίνων τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκαν γάντια και διαρρηκτικό εργαλείο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Συνελήφθησαν, χθες (22-06-2020) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις αλλοδαποί, (ένας άνδρας και δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία ανήλικη), κατηγορούμενοι για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, οι παραπάνω αλλοδαποί κατείχαν πλαστές ταυτότητες από αρχές Ρουμανίας και Κύπρου καθώς και μία κλεμμένη ταυτότητα Γαλλικών αρχών.