Συνελήφθησαν σήμερα (22-05-2020) το πρωί στην Ιόνια Οδό (στο ύψος Κομποτίου Άρτας), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 47 και 59 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν όταν οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στα οχήματα που οδηγούσαν οι κατηγορούμενοι και διαπιστώθηκε ότι από κοινού μετέφεραν με αυτά τρεις συνολικά μη νόμιμους αλλοδαπούς, τους οποίους είχαν παραλάβει από περιοχή των Ιωαννίνων με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 47χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του έναν μη νόμιμο αλλοδαπό, ενώ ο 59χρονος μετέφερε τους άλλους δύο μη νόμιμους αλλοδαπούς με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά καθώς και (6) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας