Τις τελευταίες ημέρες το κεντρικό θέμα συζήτησης είναι η επιστροφή στην κανονικότητα. Σας το λέμε ανοιχτά, μαζί καταφέραμε να επιστρέψουμε για ένα νέο ξεκίνημα και μαζί θα παραμείνουμε ασφαλείς. Πλέον σας περιμένουμε και στα καταστήματά μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής. Για να προσαρμοστούμε λοιπόν στους νέους ρυθμούς ζωής, το μόνο που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και μεγάλη προσοχή.


Αγορές αισιοδοξίας


Επειδή όλοι μας έχουμε στερηθεί πολλά, για πολύ καιρό και η επιστροφή στην κανονικότητα ξεκίνησε σταδιακά αλλά με αργούς ρυθμούς, πραγματοποιήστε αγορές που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία.


Οι βόλτες τονώνουν την ψυχολογία μας, επομένως πρέπει να παραμείνουν σε πρώτο πλάνο. Ευκαιρία να αποθανατίσετε ηλιοβασιλέματα, την όμορφη φύση και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με ένα smartphone ή μια φωτογραφική μηχανή της επιλογής σας.

Πάντα συνοδεία του αγαπημένου σας καφέ, που έχετε φτιάξει μόνοι σας, όπως ακριβώς τον πίνετε, χρησιμοποιώντας τη μηχανή καφέ που ταιριάζει στα γούστα σας.



Συνεχίστε την άθληση σε εξωτερικούς χώρους χωρίς περιορισμούς, καταγράφοντας τις επιδόσεις σας με Smartwatch & Wearables τελευταίας τεχνολογίας, όπως θα έκανε ένας fitness coach γυμναστηρίου και γιατί όχι, πρωτοτυπήστε με έναν στιλάτο και εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης!

Η κοινωνικότητα συνεχίζει να υπάρχει, με τους αναγκαίους πάντα περιορισμούς, επομένως εντυπωσιάστε τους φίλους σας με την μαγειρική σας ή με την ικανότητά σας στο ψήσιμο.



Και επειδή το σπίτι παραμένει η κορυφαία επιλογή διασκέδασης, εμπλουτίστε το με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να δείτε αγαπημένες σειρές και ταινίες με ήχο σαν σε σινεμά, αλλά και ατελείωτο gaming.

Για ό,τι κι αν επιθυμήσετε να αγοράσετε μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές, πριν επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγορών σας, που έχουν ως στόχο την πιο συμφέρουσα επιλογή και ασφαλή αγορά.


Έρευνα, έρευνα, έρευνα.

Πόσο εξοικειωμένοι είστε με τις φράσεις τύπος προϊόντος, εύρος τιμής, αναζήτηση προϊόντος; Το πιο σημαντικό κομμάτι των αγορών σας την περίοδο που διανύουμε ξεκινάει από την έρευνα. Αναζητήστε διαδικτυακά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε αποκλειστικά προϊόντα στο e-shop μας, συμφέρουσες προσφορές και επώνυμα brands σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Στη συνέχεια αφού εντοπίσετε τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ELECTRONET για να τις δείτε από κοντά, να λυθεί κάθε απορία σας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας και να αποκτήσετε αυτή που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πηγαίνοντας προετοιμασμένοι, ελαχιστοποιείτε τον χρόνο παραμονή σας έξω, παραμένοντας περισσότερο ασφαλείς.


Αίσθημα ασφάλειας με το καλημέρα!

Σε όλα τα καταστήματα ELECTRONET τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τόσο των καταναλωτών, όσο και των εργαζομένων. Μόνο ο προβλεπόμενος αριθμός ατόμων, αναλόγως τετραγωνικών, μπορούν να βρίσκονται εντός του καταστήματος. Με ειδική σήμανση στην είσοδο των καταστημάτων το κοινό ενημερώνεται σχετικά. Παράλληλα, ειδική σήμανση δαπέδου ενημερώνει για τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται. Έτσι, ξεκινάτε πάντα τις αγορές σας με το δεξί!

Στην Ηγουμενίτσα
Electronet Κωλέττας 28ης Οκτωβρίου 75 τηλέφωνο 2665025239