Συνελήφθη, χθες (10-05-2020) το απόγευμα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί στα Ιωάννινα, ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα πώλησης τροφίμων και εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη του καταστήματος, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

..................


Συνελήφθη, χθες (10-05-2020) αργά το απόγευμα, σε περιοχή της Ηπείρου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, ο κατηγορούμενος λειτουργούσε, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο καθώς και το διοικητικό μέτρο της προσωρινής σφράγισης του καταστήματος.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

......................


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή χρηματικού ποσού από 30χρονο ημεδαπό στα Ιωάννινα. 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 32χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. 

Ειδικότερα, την 29-04-2020 σε περιοχή των Ιωαννίνων, o 32χρονος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι 30χρονος ημεδαπός αποχώρησε από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ.), έχοντας αμελήσει να παραλάβει την κάρτα ανάληψης χρημάτων του, αφαίρεσε από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ενώ στη συνέχεια με την ίδια κάρτα πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα των Ιωαννίνων, αξίας (196,42) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.