Συνελήφθη, χθες (28-04-2020) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο, τη στιγμή που μετέβη σε μεταφορική εταιρεία προκειμένου να παραλάβει δέμα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (159) γραμμαρίων.

Ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε.

................


Συνελήφθησαν, σήμερα (29-04-2020) σε περιοχή της Ηπείρου, δύο ημεδαποί, ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος να λειτουργεί αυτό, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Σημειώνεται επίσης, ότι ο ιδιοκτήτης του ανωτέρω καταστήματος κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου απουσίαζε και στο πλαίσιο αναζητήσεων συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.