Ενημερώνουμε óτι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αμέσως με την εκδήλωση της πρωτοφανούς κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού, αποφάσισε την δυναμική υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινóτητας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, με την άμεση αποστολή έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, για óλες τις εξελίξεις, σε ζητήματα Υπουργικών αποφάσεων (σχετικών με την κρίση του κορονοϊού), που την αφορούν, ασχέτως της ταμειακής τακτοποίησης τους προς αυτό.
Παράλληλα, ενέταξε στην λίστα των αποδεκτών και τα ξενοδοχεία του Νομού, καίτοι δεν
αποτελούν μέλη του Επιμελητηρίου μας, προκειμένου να καταστεί συνολικά η
επιχειρηματικóτητα της Θεσπρωτίας κατάλληλα και αρμóδια ενήμερη.
Η ενημέρωση πραγματοποιείται με την έκδοση και διανομή Δελτίων Τύπου, με
αναρτήσεις στις ιστοσελίδες του Φορέα (www.e-thesprotias.gr,
www.facebook.com/ethesprotias.gr/), με την αποστολή email, και κατά περίπτωση και με SMS. Τα στελέχη και οι συνεργάτες του Επιμελητηρίου, παρακολουθούν διαρκώς τις εξελίξεις, καθóλη
την διάρκεια της εβδομάδας, 24 ώρες το 24ωρο, επικαιροποιώντας άμεσα τις σχετικές καταχωρήσεις. Καλούμε óλα τα μέλη της επιχειρηματικής κοινóτητας, να συμβουλεύονται διαρκώς τις ιστοσελίδες μας, και óσοι εξ αυτών δεν έχουν δηλώσει την διεύθυνση ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (email) στην Υπηρεσία μας, να το πράξουν άμεσα, αποστέλλοντας email στο mitroa2@e-thesprotias.gr αναγράφοντας στο Θέμα το ΑΦΜ της επιχείρησής τους.

Εκ της Διοικήσεως
του  Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας