Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος προχθές (30-03-2020) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Άρτας, αφαίρεσε από αποθήκη αγροκτήματος κλειδιά Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου και στη συνέχεια με τη χρήση αυτών εισήλθε στο όχημα απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό καθώς και μία κάρτα ανάληψης μετρητών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Συνελλήφθησαν, χθες (31-03-2020) το βράδυ στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου.


Ειδικότερα, οι τρεις δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της παραπάνω υπηρεσίας τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη των Ιωαννίνων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Συνελλήφθησαν, χθες (31-03-2020) αργά το βράδυ, σε περιοχή της Ηπείρου, δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, οι κατηγορούμενοι λειτουργούσαν, ως υπεύθυνοι, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.